Dështon mbledhja, i pranishëm në sallë ishte veç Hydajet Hyseni

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim ka dështuar të mbajë mbledhjen e paraparë për në ora 09:00 të enjten.

Në sallë kishte ardhur vetëm zëvendëskryetari i parë, Hydajet Hysëni.

Në rend ditë Komisioni kishte shqyrtimin e Projektligjit për Zyrtarët Publik dhe atë për Pagat.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtura, më  9.12.2022;

3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-197 për Zyrtarët Publik, me raport amendamente të Komisionit funksional për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal;

4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-196 për Pagat në Sektorin Publik, me raport amendamente të Komisionit funksional për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal;

5. Shqyrtimi i Projektligjit Nr. 08/L-l 73 për Sigurinë Kibernetike, me raport amandamente të Komisionit funksional për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes;

6. Shqyrtimi i Projektligjit Nr. 08/L-166 për Tubimet Publike, me raport amandamente të Komisionit funksional për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes;

Story i mëparshëm

Lumir, inati ndaj Albinit t’i ka verbu sytë

Story i radhës

Vendimi i UEFA-s, ndeshja Bjellorusi-Zvicër zhvillohet në Serbi

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish