Deri në ora 09:30, jehona e votuesve në Tetovë është 3,4 për qind

Autoritetet e Komisioni Shtetërorë Zgjedhorë në Tetovë njoftojnë se deri në ora 9:30, jehona e votuesve në zgjedhjet lokale është 3,4 për qind.Advertisements“Deri në ora 9:30, sa kemi mundur të mbledhim informacione pasi Komisioni Komunal i Tetovës përfshin 117 vendvotime, dhe duhet të bimë në kontakt me kryetarët. Deri në ora 9:30 kemi dalje prej 3,4 për qind në nivel të komunës së Tetovës”, Nazim Dauti nga KSHZ Tetovë.

Ngjarja paraprake

Dashtevski: Po tejkalohen problemet me aparatet për fingerprint

Ngjarja e ardhëshme

Votoi Talat Xhaferi: Demokracia është më e fuqishme kur të gjithë marrim pjesë, kur dëgjohet çdo votë

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian