Debat i nxehtë mes deputeteve të LSDM-së dhe VMRO-së, zihen për atë se në cilën kohë më shumë janë marrë pasaporta bullgare

Në “Summer Click” u zhvillua debat i nxehtë mes dy deputeteve Snezhana Kalevska nga LSDM dhe Ivanka Vasilevska nga VMRO DPMNE. Debati nisi me ndryshimet kushtetuese por debati u ashpërsua në atë se në cilën periudhë janë marrë më shumë pasaporta bullgare, në kohën e LSDM apo në atë të VMRO DPMNE.

Burimi: TV21

Story i mëparshëm

​Të korrat më të dobëta ndonjëherë për të gjitha drithërat në Portugali

Story i radhës

BE-ja thirrje Izraelit të kompensojë dëmin për shembjen e shkollës së ndërtuar me financimet e saj

Të fundit nga