Çmimet e derivateve mbeten të njëjta, vaji ekstra i lehtë për amvisëri më shtrenjtë për dy denarë

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka marrë vendim që pas mesnatës vaji ekstra i lehtë për amvisëri të rritet për dy denarë për litër, teksa çmimet e benzinës dhe naftës mbeten të njejta, njofton SHENJA.

 

Nga data 23.3.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 79,00 (denarë/litër)

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 98 81,00 (denarë/litër)

Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 77,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 75,50 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 52,354 (denarë/kilogram)

Story i mëparshëm

Zjarr në Malishevë, digjen dhjetëra hektarë pyje

Story i radhës

Njerëzit negativë… si t’i njohësh dhe të qëndrosh larg tyre

Të fundit nga