Kush e ka radhën pas Ukrainës?!

Rusia ka grumbulluar mbi 100 mijë trupa ushtarake në kufi me Ukrainën. Pasi nxiti dhe sponsorizoi konfliktin në lindje të saj, Moska tani pas 8 vitesh mendon se i ka ardhur momenti

Ndërrmarjet politike shqiptare

Gjykata Kushtetuese nuk e ka shpallur akoma vendimin se duhet shkarkuar apo jo, Presidenti i Shqipërisë? E kishte për t’u mbledhur më 18 janar, për shkak të Covid-19, u tërhoq. Mbledhja e

Armiku i Serbisë është e vërteta!-II-

Pas ardhjes në Dardani fillimisht ata u identifikuan me vlera të dardanëve, u struken dhe nuk morën pjesë fare në lufta kundër Perandorisë Turke, ata ishin shumë lojal. “Haremi në Turqi” ishte