KRRE vendos: Shtrenjtohen derivatet e naftës

KRRE vendosi që të rriten çmimet e derivateve të naftës, përcjell TV21. Çmimet e Eurosuper BS-95, Eurosuper BS-98, Eurodizelit dhe Vajit Ekstra të lehtë do të shtrenjtohen për 2 denarë. Çmimet sipas

Mijallkov tregon recetën e milionave

Ish shefi i policisë sekrete Sasho Mijallkov u shërua nga korona dhe u paraqit në Gjykatën Penale për seancën gjyqësore “Parcelat në Vodno”. Alsat pyeti Mijallkovin për recetën e milionave. Ai me