Shtabi i krizës me vendim të rëndësishëm

Mbrëmë, Shtabi kryesor koordinues i krizës e mbajti mbledhjen e dytë, ku ministri i Shëndetësisë Bekim Sali e prezantoi gjendjen aktuale me pandeminë e shkaktuar nga KOVID-19. Në mbledhje u diskutua dhe