Shenjat që tregojnë se simpatia po ju gënjen

Psikologia e Marrëdhënieve dhe Këshillimit Georgina Barnett ka zbuluar gjashtë shenja që mund të jenë tregues të mundshëm se partneri juaj po ju gënjen. Përdorimi i tepërt i fjalës ‘ndershmëri’ është një

Si të largoni aromën e cigares nga rrobat?

Si të largoni aromën e cigares nga rrobat? Era e duhanit nuk është aspak e këndshme për askënd. Jo-duhanpirësit e urrejnë erën e cigares, ndërsa duhanpirësit, sado që nuk duan të heqin