Galileo - Page 97

Instagram etiketon mediat nën kontrollin shtetëror

Javën e kaluar Instagram filloi të etiketonte mediat shtetërore pas aprovimit të një politike të re nga kompania mëmë Facebook në Qershor. Fillimisht të disponueshme në SHBA, përdoruesit do ti shohin këto etiketa të shfaqen në profile faqesh dhe postime. Duke klikuar mbi përdoruesit shkojnë në një faqe suporti ku gjejnë më shumë informacione rreth

12 startupe do të ndjekin programin e akselerimit të Uplift Albania

Ekzistojnë shumë faktorë që përcaktojnë të ardhmen e një startupi premtues ndërsa dy prej tyre janë që e bëjnë një startup të suksesshëm: këshilla e duhur dhe mentorshipi i mirë. Akseleratori i parë ndërkombëtar i themeluar në Shqipëri për startupet më premtuese të mbarë rajonit përmbylli ditën e Shtunë 3 Tetor 2020 fazën e parë

Google integron aplikacionet Google Tasks dhe Calendar

Ndërsa Google ka punuar dita ditës për të përmirësuar shërbimet dhe aplikacionet e G Suite, kësaj të fundit i mungonte një inetgrim i thellë me një listë To-Do. Aplikacionit Google Tasks ishte i integruar në Google Calendar në ueb, por këto detyrua nuk i aksesonit nga aplikacioni Calendar në Android dhe iOS por përmes një

Nvidia shtyn debutimin e kartës grafike RTX 3070

Nvidia ka vendosur të shtyjë debutimin e kartës grafike të ardhshme RTX 3070. Karta grafike do të debutojë tashmë më 29 Tetor në vend të 15 Tetorit. Shtyrja vjen pasi Nvidia kërkoi falje për mungesën e stokut me RTX 3080. Kompania tha se nuk kishte qenë e përgatitur për një kërkesë kaq të lartë për

AlbanianEnglishMacedonian