Lufta në Ukrainë: Gjermanisë i dobësohet imazhi

Shumica e vendeve europiane kërkojnë embargo të naftës kundër Rusisë. Vendet baltike kërkojnë rol drejtues të Gjermanisë. Me çdo ditë luftë në Ukrainë po dobësohet besimi tek Berlini. Disa aksione proteste kundër

Më të fundit nga Ukraina

Këtu janë zhvillimet më të fundit në Ukrainë: Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky hodhi akuza për torturë ndaj forcave ruse, në një fjalim video të dielën mbrëma. Ai u tha ukrainasve që

Francë: Macron dhe Le Pen në balotazh

Siç pritej, zgjedhjet presidenciale në Francë do të vazhdojnë me një raund të dytë. As presidenti aktual Macron, as nacionalistja Le Pen nuk e arritën dot shumicën absolute. Në raundin e parë