Ofensiva diplomatike e Macronit në Rusi

Presidenti francez, Macron viziton Rusinë. Në takimin me presidentin rus, Vladimir Putin ai dëshiron të ulë tensionet në krizën mes Rusisë e Ukrainës dhe të forcojë rolin e evropianëve. Nëse është e