ВИДЕОЛОТАРИЈА ВО СЕПТЕМВРИ НА ИГРАЧИТЕ ИМ ИСПЛАТИ СЕНЗАЦИОНАЛНИ 50 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

Фантастична сума од  49.905.884,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија го исплати кај играчите  за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ. Во септември двајца играчи освоија СУПЕР МИЛИОНЕР, 13 се

ПРВОТО КОЛО OД „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ” НА 2WIN.MK ДОНЕСЕ СКУТЕР ЗА АЛЕКСАНДАР И ТАБЛЕТ ЗА ЗОРАН

Александар Цветковски од Охрид освои скутер, а Зоран Стојков од Велес освои таблет во првото коло од наградната игра „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ” на единствената легална платформа за интернет игри

ФАНТАСТИЧНИ 18 МИЛИОНИ ДЕНАРИ КАЈ ИГРАЧИТЕ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА ЗА ЕДНА НЕДЕЛА

СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивките на Видеолотарија Касинос Австрија донесоа 18.497.953,00 денари за една недела на сметките на среќните играчи. Овие седум дена добивме еден СУПЕР МИЛИОНЕР и четири МИЛИОНЕР

TikTok ka hequr 113 milionë video në tre muaj

TikTok ka hequr më shumë se 113 milionë video për periudhën Prill-Qershor të këtij viti sipas raportit të transparencës së kompanisë. Edhe pse numri i videove në platformës duket i lartë, është