Çair: Në ditën e paqes promovohet “Rruga e Paqes”

Ditën ndërkombëtare të paqes zgjodhëm për ta shënuar me një mënyrë veçantë duke promovuar “Rrugën e paqes” në vendin që gjendet në zemrën e Çairit dhe ku jam i sigurt se secili njeri e gjen paqen- në Çarshinë e Vjetër.
Ky le të jetë një urim përmes të cilit do të lëmë gjurmë dhe porosi për gjeneratat e ardhshme dhe njëkohësisht sot e çdo ditë le të reflektojmë ndaj atyre vlerave që kultivojnë dhe forcojnë themelet e paqes.https://www.facebook.com/1849034522091874/posts/2915056412156341/

Ngjarja paraprake

Kylie Jenner përkëdhel barkun e saj në postimin e fundit

Ngjarja e ardhëshme

Selami:TVSH-JA IME, KURSIMI IM, vazhdon të tërheq interesim të madh tek qytetarët!

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian