Bimilk shpërndan dhurata për familjet e rasteve sociale në të gjithë Maqedonisë

Për festa më të lumtura dhe gëzuara, Bimilk këtë vit dhuroi pako për Vitin e Ri për familjet e rasteve sociale në mbarë Maqedoninë, duke kontribuar kështu që gëzimi i Vitit të Ri dhe festiv të arrijë sa më shumë shtëpi dhe çdo fëmijë.
“Pushimet janë një kohë për të ndarë dhe festat e Vitit të Ri janë gëzimi më i madh për fëmijët. Fakti që jetojmë në një kohë të paqëndrueshme ekonomike nuk duhet të na pengojë neve si kompani të përgjegjshme shoqërore që të gjithë të ndihmojmë dhe të kontribuojmë në mënyrë që çdo fëmijë të ndjejë gëzimin dhe kënaqësinë e festave. Personalisht, mendoj se është detyra jonë t’i kthejmë komunitetit në të cilin ne veprojmë, sepse është ai komunitet që ndërton markën Bimilk për 70 vite. Fëmijët janë kategoria jonë kryesore dhe çdo kontribut për shëndetin e tyre më të mirë është synimi dhe angazhimi ynë afatgjatë për të cilin ne punojmë vazhdimisht”, tha Poleksena Jankulovska, menaxhere rajonale e marketingut në Bimilk.
Produktet e preferuara të fëmijëve u zgjodhën për dhurim në mënyrë që paketat të përmbajnë produkte të ndryshme të qumështit me shije frutash ,çokollate dhe lëngje nga portofoli i kompanisë. Dhuratat e Vitit të Ri nga Bimilk do të marrin 780 fëmijë nga tetë qendra sociale dhe përkujdesjeje nga i gjithë vendi. Shpërndarja tek fëmijët bëhet përmes organizatave të Kryqit të Kuq, Organizatës Komunale Kisela Voda dhe Organizatës Komunale Manastir, Qendrës Ditore për personat me sindromën Down “Doza e lumturisë”, Instituti për paralizë cerebrale – Manastir, Shoqata qytetare për Avancimi i Arsimit te Popullsia Rome “Irhom Topaana”, Qendra për Persona me Sindromë Down/Invaliditet – Manastir, Fshati i fëmijëve SOS dhe Qendra Kreative për Fëmijë si pjesë e MKC, AAMK për Autizëm.
Qumështorja Manastir në të kaluarën ka ndihmuar në mënyra të ndryshme për familjet e rasteve sociale dhe për mirëqenien e komunitetit në përgjithësi, duke bashkëpunuar me disa organizata dhe shoqata joqeveritare.

Marketing

Story i mëparshëm

Prodhuesit e çipeve përballen me teprica të mëdha stoku për shkak të rënies së kërkesës

Story i radhës

Infiltrimi i një hetuesi të fshehtë, rrezikimi nga zbulimi dhe nga goditja fatale në konflikt me policinë

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish