Bilall Kasami promovon edhe një rrugë të asfaltuar në Tetovë (FOTO/VIDEO)

Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami sot ka përuruar edhe një rrugë të re që sipas tij do është zgjeruar bulevardi Ilindenit.

“Asfaltimi i rrugës 108, zgjerimi i kryqëzimit të bulevardeve ”Ilindenska” dhe ”VS Bato”, hapja e korsisë së re në ”Ilindenska”, janë punët e realizuara që i promovuam sot” tha Kasami.

Ai gjithashtu u shpreh se do të vazhdojë të punoj edhe më shumë në dobi të tetovarëve.

Story i mëparshëm

Cilat janë pesë komplekset kryesore të femrave në seks?

Story i radhës

Kaos në Spanjë

Të fundit nga