Bexheti: Nuk është e vërtetë se tek liqeni Treska do të ndërtohet Qendër tregtare

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexhiti, sot në një prononcim për ‘Sloboden pecat’ hodhi poshtë si të pavërteta zërat se do të ndërtohet një spital në vendin e qendrës sportive dhe rekreative Treska, për shkak të së cilës pronarët e kampshtëpizave janë të detyruar të zhvendosin karvanët brenda 60 ditëve.

Afati i fundit për zhvendosjen e karvanëve është deri në fund të shkurtit, mendoj se është një afat i arsyeshëm dhe ka kohë që pronarët të vendosin se çfarë të bëjnë me kampshtëpizat. Ne gjithashtu kemi një kompani publike, pronarët e rimorkiove mund të aplikojnë gjithashtu atje. Spekulimet dhe të pavërtetat janë zërat se një spital ose një qendër tregtare do të ndërtohet në këtë pjesë. Qendra rekreative do të ringjallet dhe qytetarët do

Ngjarja paraprake

Aeroplani i Trumpit qëndron ende i parkuar në hangarin e aeroportit të New Yorkut, nuk kishte menduar se do t’i duhet ta përdor deri në vitin 2025

Ngjarja e ardhëshme

Pasaportë vaksinimi për udhëtime? Manastirliu: Dokumenti do të merret në e-Albania

të fundit nga