​Besimtarët myslimanë kremtojnë sot Fitër-Bajramin

Pas përfundimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, besimtarët e fesë islame kremtojnë sot festën e Fitër-Bajramit.

Manifestimi qendror u mbajt në Xhaminë e Mustafa Pashës.

Ditë gëzimi për ne dhe gjithë muslimanët e botës, ditë kremtimi i festës së Fitër Bajramit.

Nder dhe kënaqësi që sot në Shkup, bashkë me Reisul Ulemanë H. Hfz. Shaqir ef. Fetai i shoqëruar nga kabineti i tij, drejtorët e Rijasetit të BFI-së, myftinjtë e myftininive të BFI- së, të prezantojmë në manifestimin qëndror të Festës së Bajramit, që po mbahet në Xhaminë e Mustafa Pashës dhe të prij në faljen e namazit.

Po e presim Bajramin të gëzuar e krenarë për shumë arsye, ngase me ibadetet e kryera gjatë Ramazanit kemi treguar bindjen tonë të sinqertë ndaj urdhërit të Allahut fuqiplotë.
Qoftë Bajram çdo ditë e jetës suaj!, ka shkruar në facebook Dr. Qenan ef. Ismaili
Myfti i Shkupit.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Fjala uron festën e Fitër Bajramit

Story i radhës

Ahmeti: Shumë gëzime, shëndet dhe mbarësi le të ketë gjithmonë në familjet tuaja!

Të fundit nga