Bekim Sali paralajmëron rritje të rrogave në shëndetësi

Në shëndetësi do të ketë rritje të pagave në muajin korrik. Këtë e ka paralajmëruar ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, raporton SHENJA.

 “Kemi formuar grup pune, të cilët po përgatisin ligj të ri për motrat medicinale. Me propozim të shoqatës së motrave medicinale, ne e morëm atë draft tekst që ata e kanë përgatitur dhe të punësuari tanë në Ministri për punë juridike, me ata po koordinohen për punën e mëtutjeshme rreth këtij ligji. Tani po presim që në muajin korrik, të ketë rritje të pagave. Ajo është rritje graduale e pagave, për të cilën jemi marrë vesh me Sindikatën e Shëndetësisë dhe me të gjitha Sindikatat e tjera”, ka thënë Bekimi Sali.

Story i mëparshëm

Prokurimet publike, 333 milionë euro tenderë sekretë janë dhënë pa garë, ofertat në kufijtë e vlerës limit

Story i radhës

Benzema drejt historisë

Të fundit nga