BDI: Komisioni zgjedhor partiak vërteton kandidaturat për kryetar dege

Komisioni zgjedhor për zgjedhje në disa degë pranë Bashkimit Demokratik për Integrim, informon se tashmë ka përfunduar procesi i vërtetimit të kandidaturave për kryetar dege në disa degë të BDI-së edhe atë në Bërvenicë, Bogovinë, Çashkë, Dollnen, Gostivar, Studeniçan, Tearcë, Tetovë, Vrapçisht dhe Zhelinë.

Me këtë rast, Komisioni zgjedhor partiak pranë BDI-së në bazë të nenit 44 të Rregullores për kriteret, mënyrën dhe procedurën e kandidimit dhe përzgjedhjen e organeve të BDI-së ka sjellë vendim për të vërtetuar të gjitha kandidaturat të cilët kanë plotësuar kushtet për të vazhduar më tej garën.

Në vijim ju sjellim emrat e kandidaturave të vërtetuara nga Komisioni zgjedhor partiak sipas degëve:

Në degën e Bërvenicës janë vërtetuar kandidaturat e:

– Arkin Jahiji

– Shkëlzen Zeqiri

Në degën e Bogovinës janë vërtetuar kandidaturat e:

– Besnik Emshi

– Nevzat Ismani

NË degën e Çashkës janë vërtetuar kandidaturat e:

– Nafi Durmishi

– Suat Shaqiri

Në degën e Dollnenit janë vërtetuar kandidaturat e:

– Ismail Vejseloski

– Xhemil Qamili

Në degën e Gostivarit janë vërtetuar kandidaturat e:

– Mersel Sadiku

– Valdet Xhaferi

Në degën e Studeniçanit janë vërtetuar kandidaturat e:

– Alaudin Zekiri

– Ejup Abazi

– Mesud Jakupi

Në degën e Tearcës janë vërtetuar kandidaturat e:

– Naser Nuhii

– Nuhi Neziri

Në degën e Tetovës janë vërtetuar kandidaturat e:

– Faton Ahmeti

– Muhamet Ameti

– Valmir Aziri

Në degën e Vrapçishtit janë vërtetuar kandidaturat e:

– Fikret Zenuni

– Nebi Rexhepi

Në degën e Zhelinës janë vërtetuar kandidaturat e:

– Emir Sulejmani

– Latif Jaji

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Më duhet t’ia them dy fjalë Albin Kurtit

Story i radhës

Apple zbulon datën kur përdoruesit mund të testojnë versionet e reja të iOS, iPadOS, macOS dhe watchOS

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish