Avionët luftarakë të NATO-s, Thunderbolt II dhe F-16 mbi Shkup

Me rastin e stërvitjes “Swift Respose 22” mbi Shkup kanë fluturuar avionët luftarakë të NATO-s, përcjell TV21. Qytetarët e Shkupit patën mundësinë për të parë fluturimin do të e avionëve të ekipit A-10 Thunderbolt II dhe F-16.

Ndryshe, në Shkup sot mbahet dita e hapur për ekspozimin e avionëve që është pjesë e stërvitjes “Swift Respose 22” e cila për momentin është në vijim në poligonin e armatës “Krivollak”.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Murati: Punësojmë të papunët, por nuk mund të caktojmë nivelin e pagave, e bëjnë vet kompanitë

Story i radhës

Sot mbahet takimi i fundit në mes SASHK-ut dhe MSH-së

Të fundit nga