Askush nuk e meriton dashurinë tuaj më shumë se vetja juaj. Duajeni atë mbi gjithçka!

Bujaria me të cilin trajtojmë ata që duam apo edhe një të huaj është një cilësi nga e cila nuk duhet të heqim dorë kurrë. Por është gjithashtu e domosdoshme që të mësojmë të vendosim vullnetet tona në krye të këtyre përparësive.

Ne mund të jemi mësuar të japim veten për të tjerët, që në disa situata përfundojmë duke përjashtuar veten, duke lënë mënjanë vullnetin tonë për të kënaqur të tjerët. Dhe ne nuk e bëjmë atë sepse duam të prezantohemi. Ka nga ata që nuk e shohin si problem dhënien e vetes plotësisht, por vjen një kohë kur duhet të mësojmë ta duam veten me gjithë forcën që sjell kjo shprehje.

Ne duhet të kujdesemi për veten, sepse askush nuk është në gjendje të kuptojë më mirë ankthet, frikën dhe pasiguritë tona. Asnjë dashuri nuk vlen më shumë sesa mirëqenia ose shëndeti juaj mendor. Mos iu nënshtroni marrëdhënieve toksike, qoftë në familje, mes miqve apo në çift.

Lumturia juaj varet nga ju, qëndrimet dhe vullneti juaj, jo nga dikush tjetër. Nëse dikush që e doni nuk është i gatshëm të pranojë përkushtimin tuaj, kërkoni diçka më të mirë.

Ngjarja paraprake

E moshuara nga Strellci kritikon gratë e reja: Veç me u endë dinë

Ngjarja e ardhëshme

Ia preku shpinën dhe qafen kësaj gjyqtares femër, ky është vendimi

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian