Angelov: Armata do të ndihmojë punonjësit shëndetësorë në luftën kundër Kovid-19

Tek qytetarët nuk duhet të krijohet panik, sepse gjendja është nën kontrolle. Armata vetëm se do të ndihmojë personelin mjekësorë në luftën kundër Kovid-19, kështu deklaroi Stojançe Angelov, drejtor i Qendrës për Menaxhim me Kriza

“Përfaqësuesit e Armatës nuk do të jenë të armatosur, nuk do ta frikësojmë popullatën, Ata do të ndihmojnë punonjësit shëndetësorë që të kryejnë punën e tyre a ajo është lufta kundër Kovid-19”, tha Stojançe Angellov, sipas të cilit një nga arsyet e përfshirjes së ARM-së është për shkak se në mesin e pjesëtarëve të policisë ka një numër të konsiderueshëm të të prekurve nga Kovid-19.

Burimi: alsat.mk

Ngjarja paraprake

Babai dhe i biri çliruan fshatin nga pushtimi armen

Ngjarja e ardhëshme

3 arsye përse një burrë i martuar nuk do ta lërë kurrë gruan e tij për ty

të fundit nga