Ali Ahmeti: Ngushëllime të sinqerta familjes Qerimi

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka ngushëlluar familjen Qerimi nga Opaja për vdekjen e birit të tyre, Rexhail Qerimi në burgun e Shkupit.

Ngushëllime të sinqerta familjes Qerimi nga Opaja për birin e tyre Rexhailin i cili ndroi jetë sot në burgun e Shkupit.

Rasti Alfa ka ngritur dyshime në opinionin publik në vend dhe me të drejtë kërkohet rigjykim për ta zbardhur të vërtetën.

Fatkeqësisht, Rexhaili iku para kohe pa e pritur përballjen e re me drejtësinë për ta dëshmuar pafajësinë.

Story i mëparshëm

Petrovska: Po përfundojnë përgatitjet për “Swift response – 22”, stërvitja më e madhe që do të mbahet në Krivollak

Story i radhës

“Gjyqësia në Maqedoni, për dikë nënë, për dikë njerkë”

Të fundit nga