Albin, fillo dhe ndërto….

Fillo, infrastrukturë ligjore dhe rrugore ndërto!

Fillo dhe hap rrugë. Vendi urgjentisht, ka nevojë për investime nga jashtë.

Sigurisht, jeni në dijeni se vetëm disa kompani shqiptare, t’cilat operojnë – veprojnë në Mërgim, sikur të kishte infrastrukturë ligjore do vinin për të investuar në Kosovë dhe ikja e intelektualëve mjekë, infermierë apo edhe e të rinjve do ndalet.

Albin, t’i shumë mirë e dinë, se jemi më shumë se të vonuar!

Ç’do ditë e humbur, ç’do ditë ikje.

Kjo ikje, duhet të jetë ALARM për ty dhe qeverinë të cilën me shumë mund dhe dëshirë e kërkove dhe u mundove për t’ udhëhequr!

Tani fillo!

Është në dorën tënde, me fillu dhe infrastrukturë me ndërtu.

“Ata” për t’ cilët t’i dhe presidentja Osmani, çdoherë keni adresuar kritika….,

tani s’janë më në PUSHTET.

Çfarëdo tjetër të shkruaj më gjatë; është e njëjtë me veprimet e ju të dyve, deri më tani!

“Krenaria e juaj e shfrenuar për votat, të cilat i keni fituar është budallaki e kuptuar”!

SHPRESA, vdes e fundit.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Shpejtësia e refugjatëve që po ikin nga Ukraina është shqetësuese

Story i radhës

Pas më shumë se 20 vite në ZOO – Shkup u lindën tre luanë

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish