Aktorët e njohur bëhen prindër për herë të dytë në fshehtësi të plotë!

Ata kanë mirëpritur një djalë dhe e dhanë lajmin e  bukur për lindjen e fëmijës së tyre të dytë në mediat sociale përmes International Network for Aid, Relief and Assistance dhe War Child USA, dy organizata të dedikuara për mbrojtjen dhe kujdesin e fëmijëve në luftë.

Ngjarja paraprake

Ministrat do të nënshkruajnë Kodeks për sjellje etike

Ngjarja e ardhëshme

Do mësohen me idiomën e re sepse patriotizmi është plotësisht i favorshme në Evropë

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian