9 gjëra që e bëjnë partnerin tuaj të ‘çmendet’, sa herë që nuk jeni së bashku

Produktet dhe rrobat tuaja rreth shtëpisë së tij.

Ato mund të zënë shumë hapësirë në vendbanimin e tij; por ai e di që ato janë të tuat. Ato shërbejnë si kujtesa delikate e ekzistencës tuaj në jetën e tij. Dhe kjo i kujton atij se sa shumë i mungon sa herë që nuk je me të.

Aftësitë tuaja të gatimit.

Ju tashmë e dini që një mënyrë për në zemrën e një burri është përmes stomakut të tij. Kjo i dëshmon atij se ti je dikush që është krejtësisht i aftë të kujdeset për të. Dhe ai do të humbasë aftësitë tuaja të gatimit sa herë që nuk jeni pranë. Ai do të humbasë ndjenjën e përkëdheljes dhe kujdesit për të.

Ndihmësja e përgjithshme në jetën e tij.

Urime nëse në të vërtetë keni gjetur një njeri që është thellësisht vlerësues dhe mirënjohës për gjithçka që bëni në jetën e tij. Ju nuk do të duhet të pyesni veten nëse ai e vëren vlerën dhe përpjekjen tuaj të përgjithshme. Por nëse ai është një lloj djali që thjesht nuk është shprehës, dije se ai vërtet e vlerëson dobinë tuaj sa herë që nuk jeni pranë.

Flokët tuaj në të gjithë vendin.

Ai mund të sillet sikur është i mërzitur kur sheh flokët tuaj në të gjithë banesën ose banjën e tij. Por shikoni që e gjithë ajo bezdi zbehet sa herë që jeni larg. Dije se kur nuk je pranë, atë do ta marrë malli për ty. Ai do të urrejë të shohë flokët tuaj nëpër shtëpi sepse do ta kujtojë atë për faktin se ju nuk jeni atje me të.

Prekja juaj fizike.

Gjithmonë ka diçka qetësuese dhe të dashur kur prekni partnerin tuaj. Ajo është diçka aq e thjeshtë sa kapja për dore ndërsa po ecni pranë njëri-tjetrit ose thjesht fërkimi butësisht i këmbës ndërsa jeni ulur pranë njëri-tjetrit. Ai mund të mos e ketë mendjen ndërsa po ndodh; por ai e do me të vërtetë atë. Ai i do transferimet delikate të dashurisë që ndodhin brenda çdo prekjeje të vetme.

Biseda juaj e përgjithshme për ndonjë gjë.

Kurdo që të jeni së bashku, ai mund të veprojë sikur bezdiset sa herë që përfundoni duke u lidhur me diçka për të cilën ai nuk është i interesuar. Ai mund të veprojë sikur thjesht dëshiron që ju të heshtni dhe t’i jepni pak paqe. Sidoqoftë, sa herë që nuk jeni pranë, ai do të përfundojë duke menduar se i mungon zërin juaj. Është vërtetuar shkencërisht se meshkujt kanë tendencë të gjejnë rehati dhe gëzim kur dëgjojnë zërin e një gruaje. Kur ai nuk e dëgjon zërin tuaj për një kohë, kjo gjë e streson atë.

Puthjet tuaja.

Sigurisht, nuk mund të mohohet rëndësia fizike dhe emocionale e një puthjeje. Është një formë shumë e dashur e intimitetit fizik që të gjithë çiftet moderne e përfshijnë në jetën e tyre të përditshme. Ndonjëherë, çiftet mund t’i marrin puthjet e tyre si të mirëqena. Ndonjëherë, ai mund t’i marrë puthjet tuaja si të mirëqena. Dhe ai me të vërtetë do të përfundojë të humbasë puthjet tuaja sa herë që nuk jeni pranë tij. Ai do ta humbasë atë manifestim fizik të dashurisë suaj për njëri-tjetrin.

Mendueshmëria juaj e përgjithshme.

Kurdoherë që jeni së bashku, ai e do faktin që jeni gjithmonë kaq e zhytur në mendime. Ai e do që ju jeni gjithmonë në gjendje të mendoni për të; që gjithmonë e mbani në mendje pavarësisht se çfarë mund të bëni. Ju jeni gjithmonë duke kërkuar interesat e tij më të mirë edhe kur ai nuk arrin ta bëjë këtë për veten e tij. Ai e di që mund të mbështetet gjithmonë tek ju.

Mungesa juaj.

E vetmja gjë për të cilën çmendet vërtet një burrë kur nuk jeni së bashku është mungesa juaj. Është shumë e thjeshtë. Ndonjëherë, një person nuk e vlerëson plotësisht atë që ka, derisa nuk e ka më. Ai e do praninë tuaj gjatë gjithë kohës dhe e ndjen ndikimin tuaj në jetën e tij në përgjithësi, sa herë që nuk jeni pranë. Kur nuk jeni, ai mëson një vlerësim më të mirë për atë që i shtoni jetës së tij.

Ngjarja paraprake

Çavuşoğlu, njoftoi se homologu i tij grek, Nikos Dendias, më 14 prill do të vizitojë Turqinë

Ngjarja e ardhëshme

Ja pse krijohen gropat gjigante në zona të ndryshme të botës që gllabërojnë gjithçka

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian