6 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ОД ВИДЕОЛОТАРИЈА ЗА ИГРАЧИТЕ

Видеолотарија Касинос Автсрија оваа недела им исплати вкупна сума од шест милиони денари на играчите на видеолотариските терминали за МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ добивки. Тројца наши играчи стана милионери, благодарение на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивките.

И оваа недела беше со три МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивки, на радост на играчите. Почна во Прилеп, со џекпотот освоен на 7 мај, во објект на Евротип. Среќниот добитник Е.С. играјќи ја 20 Super Hot на виделотариските терминали, го збогати својот домашен буџет за 1.304.971,00 денар.

Потоа следуваше убавата приказна од Скопје, со добитничката на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во Буњаковец, која на 10 мај освои 1.455.480,00 денари. Последниот добитник во минативе седум дена е А.Д. од Тетово. Неговиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ е вреден 1.232.918,00 денари, а неговата среќна игра е 40 Burning Hot.

Вкупниот фонд на бројните МИНИ ЏЕКПОТ добивки минатава седмица е 2.005.323,00 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #МилионерЏекпот

 

Story i mëparshëm

Tentoi të futet me forcë në kryeministri, arrestohet 32-vjeçari

Story i radhës

Junior 06, kampion i Kosovës për U16 te vajzat

Të fundit nga