5 tiparet që nuk do t’i dëshironit kurrë tek partneri juaj

Çfarë prisni të gjeni kur kërkoni për dashurinë? Dikush që është qesharak, inteligjent, tërheqës? Aq sa mund të jemi në gjendje të rendisim karakteristikat specifike që dëshirojmë te një partner i dëshiruar, ka një listë po aq interesante, për të cilën njerëzit flasin më rrallë. Cilat tipare nuk i dëshironi te partneri?

Joambiciozë. Për shumicën e njerëzve, një partner joambiciozë është një partner i padëshirueshëm, veçanërisht në kontekste afatgjata. Në të vërtetë, për aferat e rastësishme, njerëzit kujdesen shumë më pak për ambicien dhe kjo mund të mos jetë faktor në marrjen e vendimeve të marrëdhënieve afatshkurtra.

Armiqësorë. Të qenit i lig, jomiqësor, inatçi apo keqdashës nuk ka gjasa të jetë një taktikë e suksesshme për të siguruar një partner. Njerëzit e perceptojnë armiqësinë si shumë të padëshirueshme…

Arrogantë. Njerëzit nuk janë të interesuar të takohen me të tjerë arrogantë, megjithëse burrat mund të jenë më pak të shqetësuar për arrogancën në partnerët e tyre afatgjatë ose afatshkurtër në krahasim me gratë.

Të ngjitur. Partnerët tepër të varur janë një pengesë, por duket se ky tipar nuk është aq problematik sa disa nga shkelësit e tjerë kryesorë.

Abuzues. Të kesh një partner potencialisht abuziv është një faktor jo-fillestar veçanërisht i fortë për gratë që kërkojnë marrëdhënie afatshkurtra ose afatgjata.

 

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kapadainjve të kombit tonë!

Story i radhës

Esma Muratoviq ndahet me Istogun

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish