43 komuna do të jenë në balotazh! Gara mes pushtetit dhe opozitës, por edhe mes vetë pushtetit, ja ku!

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ka publikuar rezultatet fillestare të zgjedhjeve lokale që u mbajtën dje në Maqedoninë e Veriut.AdvertisementsSipas të dhënave që i publikoi kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski kuptohet se 43 puna nuk kanë përfunduar punë dje dhe se i pret balotazhi më 30 tetor – në rrethin e dytë.Në disa prej komunave gara do të jetë mes pushtetit dhe opozitës, por ka komuna ku do të garojnë edhe kandidatë që u përkasin partive në pushtet.TV21 ua sjell listën e komunave që do të kenë balotazh:Haraçina – BDI dhe LSDM shkojnë në rreth të dytëManastir – LSDM dhe VMRO-DPMNE shkojnë në rreth të dytëBogovinë – BDI dhe ASH shkojnë në rreth të dytëBërvenicë – VMRO-DPMNE dhe Enver Pajaziti shkojnë në rrethin e dytëVasillevë – LSDM në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëPehçevë – LSDM dhe VMRO-DPMNE shkojnë në rreth të dytëVrapçisht – BDI shkon në rrethin e dytë ASh-AAAGjevgjeli – LSDM shkon në rrethin e dytë me VMRO-DPMNE-nëDibër – BDI shkon në rreth të dytë me ASH-AAADebarcë – LSDM shkon në rreth të dytë me grupin e të zgedhurveDemir Kapi – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNEDemir Hisar – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNEDollnen – LSDM shkon në rreth të dytë me BDIZhelinë – Lëvizja Besa shkon në rreth të dytë me BDIZelenikovë – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNEKërçovë – VMRO-DPMNE shkon në rreth të dytë me BDI-nëKonçe – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëKoçan – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNEKratovë – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNEKumanovë – LSDM shkon në rreth të dytë me Maksim DimitrievskinLlozovë – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNEMakedonska Kamenicë – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNEMakedonski Brod – VMRO-DPMNE shkon në rreth të dytë me kandidatin e pavarurOhër – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëPehçevë – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNEProbishtip – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëRadovish – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëRankovc – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëResnjë – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëRosoman – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëNagoriçi i vjetër – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëStrugë – BDI shkon në rreth të dytë me ASH-AAAStudeniçan – PDSH shkon në rreth të dytë me BDI-nëTearcë – BDI shkon në rreth të dytë me ASH-AAATetovë – Lëvizja Besa shkon në rreth të dytë me BDI-nëÇair – BDI shkon në rreth të dytë me ASH-AAA-nëÇashkë – LSDM shkon në rreth të dytë me BDI-nëÇeshinovë-Oblleshevë – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëÇuçer Sandevë – LSDM shkon në rreth të dytë me grupin e pavarurShuto Orizarë – LSDM shkon në rreth të dytë me lidhjen e partiveKarposh – LSDM shkon në rreth të dytë me GROM-inNovosellë – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-nëQendër – LSDM shkon në rreth të dytë me VMRO-DPMNE-në/TV21

Ngjarja paraprake

Në dy komuna do të përsëritet procesi zgjedhor

Ngjarja e ardhëshme

Nga sa këshilltar fituan partitë në qytetin e Shkupit?

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian