Ngjarja paraprake

Ibrahimaj çon në këmbë Norvegjinë

Ngjarja e ardhëshme

Këto janë të gjitha pikat e marrëveshjes që i dhanë fund luftës mes Armenisë dhe Azerbajxhanit

të fundit nga