216 gjoba në Shkup, 79 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e përforcuara në fushën e komunikacionit.

“Në territorin e Bashkisë së Shkupit janë shqiptuar gjithsej 216 gjoba, prej të cilave 79 janë për tejkalim shpejtësie, 9 për vizotje pa leje dhe 7 për shoferë fillestarë”, thuhet në njoftimin e policisë.
Po ashtu janë shqiptuar edhe 6 masa për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 32 për motoçiklistët, 6 për mosregjistrim të automjetit dhe 28 për vozitje në gjendje të dehur.

Nga MPB shtojnë se aksionet e forcuara do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.

Story i mëparshëm

Shkup, gjoba për 216 shoferë

Story i radhës

Krasniqi: Balllani lufton për titull, Prishtina për Evropë

Të fundit nga