20%, Zejdi ju përgjigjet treshes Kasami, Gashi dhe Mexhiti

“Heqja e 20% nga kushtetuta e RMV nuk bëhet me pres konferenca për politika ditore , por me hapa konkrete:
Njëra nga mundësitë demokratike është të dorëzohet kërkesë e nënshkruar nga sëpaku 30 deputet.
Pikërisht për këtë, kohë më parë UNË KISHA KËRKESË PUBLIKE që të takohemi të gjithë deputetët shqiptar dhe të vendosim për këtë çështje shumë të ndjeshme për dinjitetin tonë kombëtar, kjo pasiqë nuk ka fare dyshim që të gjithë deputetët shqiptar janë pro këtij ndryshimi.
Andaj, duke e ditur rrugën e saktë nuk ka nevoj të hamendemi për “drejtimin”” ka shkruar Deputeti i pavarur Skender Rexhep Zejdi./TS/

Story i mëparshëm

“Trafikut Urban” i shtohet edhe një shofere

Story i radhës

Zëvendëskryeministrit italian, Tajani: Gadafi nuk është dashur të vritej, ai ishte më i mirë se këta sot në Libi

Të fundit nga