​192 pacientë po trajtohen nga Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) në trajtim mjekësorë janë 192 pacientë, prej tyre 182 janë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë, 8 pacientë të negativizuar dhe 2 të tjerë të pakonfirmuar.

Nga ShSKUK kanë njoftuar se 125 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv janë 11 pacientë

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 67 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 10 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 18 pacientë

Spitali i Prizrenit, 13 pacientë

Spitali i Gjilanit, 18 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjakovës, 20 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 8 pacientë

Spitali i Ferizajt, 10 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 3 pacientë

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Pamjet nga transformimi i Arkivës Qendrore të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve Transportit Rrugor

Story i radhës

Шаќири – Адеми: Образованието треба да ги пресретне брзите промени на современиот свет

Të fundit nga