15 shenjat që tregojnë se ju jeni një engjëll në një trup njerëzor

Engjëjt njerëzorë janë njerëzit që kanë si qëllim të tyren të përmbushin rrugën e njerëzimit. Qasja e tyre ndaj jetës është shumë e ndryshme nga pjesa tjetër. Nëse mund t’u përgjigjesh me “Po” 10-12  pikave më poshtë, kjo tregon se jeni një Engjëll në trupin e njeriut.

Shenjat që tregojnë se jeni engjëll në trupin njerëzor!

1.Nëse gjithmonë keni ëndërruar të zbutni trishtimin e të gjitha qenieve të gjalla.

2.Nëse mendoni se keni një talent të jashtëzakonshëm për të ndihmuar të tjerët.

3.Nëse keni mbindjeshmëri.

4.Nëse keni kaluar sprova të vështira në jetën tuaj, atëherë kjo është një shenjë tjetër e një engjëlli në trupin e njeriut

5.Nëse mendoni se sido që të jetë, jeta duhet të jetohet me lumturi.

6.Nëse, që nga fëmijëria, keni dashur ta ndryshoni botën dhe nuk keni pushuar së besuari në të, nëse gjithmonë keni ëndërruar të lehtësoni hidhërimet e njerëzve të tjerë, keni një aurë engjëllore.

7.Nëse doni të punoni për mirëqenien e njerëzve përreth jush, të cilët janë në hidhërim, atëherë ju jeni në rrugën e bërjes engjëll.

8.Nëse mendoni se keni një talent të veçantë për të ndihmuar të tjerët, nëse keni një ndjeshmëri të jashtëzakonshme, kjo do të thotë që ju jeni një nga ata njerëz që janë jashtëzakonisht të natyrshëm në një kauzë për të ndihmuar të tjerët.

9.Ndërsa gjithmonë përpiqeni t’i jepni kuptim vuajtjes tuaj, ju besoni se duhet të ketë një mënyrë për të ndaluar vuajtjet tuaja dhe të të tjerëve. Kjo është një shenjë e qartë se ju jeni një engjëll në trupin e njeriut.

10.Ju nuk jeni nga ata njerëz që besojnë në heqjen dorë. Në të vërtetë, ju jeni një luftëtar që nuk dorëzohet asnjëherë.

11.Ju besoni në shijimin e çdo ulje-ngritjeje të jetës tuaj. Ju nuk jeni nga ata që bëhen të pashpresë kur rrethoheni nga vështirësi.

12.Ju kërkoni një derë që do t’ju hapë shumë mënyra për të hequr qafe vështirësitë tuaja.

13.Nëse gjithmonë përpiqeni ta shndërroni të keqen në të mirë dhe errësirën në dritë, atëherë ju me siguri jeni një engjëll në trupin e njeriut.

14.Nëse ndiqni gjithmonë zemrën tuaj edhe kur duket se është gjëja më e vështirë për të bërë. Atëherë ju zotëroni një nga cilësitë më domethënëse të një engjëlli njerëzor.

15.Ju duhet të jeni një vizionar aq sa të parashikoni mundësinë e një shoqërie utopike.

16.Nëse luteni dhe dëshironi të mira për këdo që takoni në jetën tuaj, atëherë gjendja juaj e jetës është shumë më e lartë se rrethina juaj.

17.Nëse ju, keni gjithmonë një ndjenjë që nuk i përkisni kësaj bote, nëse nuk keni qenë kurrë në gjendje të lidheni me ndonjë grup njerëzish, por keni pasur gjithmonë një dëshirë të thellë të lidheni me familjen e shpirtrave këtu në tokë, atëherë ju qëndroni larg nga turma.

Ngjarja paraprake

Kroatët sot kujtojnë edhe shqiptarin e Kosovës dhe vendimin e madh kundër ish Jugosllavisë!

Ngjarja e ardhëshme

Dalin bisedat e përdhunimit të vajzës shqiptare, lojtari e pëson keq! Të pashë kur i vure p...në gojën...

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian