12 gjërat që shpirti juaj dëshiron që t’i mbani mend

Megjithëse mund të ndihet si e tillë, shpirti juaj nuk është i ndarë nga ju. Në të vërtetë, shpirti juaj është thelbi juaj i vërtetë, ekzistenca juaj. Ne jemi thjesht hijet e gjithçkaje që jemi. Është e lehtë të harrosh se kush jemi, nga vijmë dhe gjithçka që mund të jemi, prandaj nganjëherë na duhet një kujtesë.

Këtu janë 12 gjërat që shpirti juaj dëshiron t’i mbani mend:

Ju jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Pavarësisht rrethanave, pa marrë parasysh udhëtimin që ju çoi atje ku jeni, zgjedhjet, rezultatet, rrugët që mund të kishit marrë dhe jo. Shpirti juaj dëshiron që ju të dini, se gjithçka ndodh për një arsye dhe asgjë nuk ndodh rastësisht. Kini besim, gjithçka do të funksionojë.

Gjithçka është e përkohshme

Asgjë nuk zgjat përgjithmonë, e mira e keqja dhe e shëmtuara, asgjë nuk është e përhershme. Pra, tregohu i papërshtatshëm. Bëhu si uji dhe lëviz së bashku me uljet dhe ngritjet e jetës.

Gjithçka që ju nevojitet është brenda jush

Njihni veten, uluni me veten dhe kuptojeni atë. Gjithçka që ju nevojitet, forca, guximi, dhembshuria dhe dashuria ekzistojnë brenda jush. Ju zgjidhni atë që duhet të shfaqni në botë.

Ju jeni mirë ashtu siç jeni

Qëllimi kryesor i jetës është të mos i detyroni vetes ndryshime ose t’i nënshtroheni një transformimi të madh. Jini në paqe me atë që jeni në çdo moment, pavarësisht nga ajo që ke bërë ose nuk ke bërë; the apo nuk e the. Transformimi është një zgjedhje që e kemi të gjithë, por nuk duhet të detyrohemi për shkak të kënaqësisë së ulët. Transformimi i vërtetë vjen së pari me pranimin.

Vetë-vlera matet nga ju

Nëse kërkoni vazhdimisht jashtë vetes aprovimin dhe vërtetimin, nuk do të jeni kurrë të lumtur. Ne të gjithë jemi të ndryshëm dhe të gjithë i perceptojmë gjërat në mënyra të ndryshme, por reputacioni juaj nuk është diçka që ju vërtetë mund ta kontrolloni. Reputacioni juaj nuk është në duart tuaja, prandaj ndaloni të përpiqeni të kënaqni të gjithë rreth jush dhe filloni të kënaqni veten tuaj.

Kur kohët bëhen të vështira, ndryshoni perspektivën tuaj

Të gjitha emocionet e shqetësimit, grindjes, pendimit për faj dhe trishtimit vijnë nga mos jetimi në momentin e tanishëm. Vetëm duke përjetuar në maksimum momentin aktual mund të zhvendosim perspektivën tonë. Për ta vënë atë në perspektivë, mishërimi juaj në këtë jetë do të përmblidhet në një orë.

Jetoni në të tashmen

Mos banoni në të kaluarën ose mos ëndërroni për të ardhmen. Gjeni pasionin tuaj dhe ndërmerrni masa. Momenti tjetër në jetën tuaj nuk është më i rëndësishëm se ky moment tani. Bëni sot atë që ëndërroni për më vonë dhe kuptoni që veprimet tuaja të së kaluarës kishin për qëllim të ndodhnin në mënyrë që të mund të mësonit dhe të rriteshit. Lërini ata të shkojnë, të jenë dhe të vlerësojnë gjithçka që keni tani.

Lironi frikën tuaj

Ka vetëm dy të vërteta në të gjithë universin, e para është Dashuria dhe e dyta është Frika. Në kundërshtim të barabartë me njëra-tjetrën. Për të qëndruar në një gjendje dashurie të vërtetë dhe të pastër, në thelbin e ekzistencës dhe vetë jetës, nuk duhet të mbani frikë.

“Frika trokiti, dashuria u përgjigj dhe askush nuk ishte atje” – Anonim

Lironi nevojën tuaj për kontroll

Mashtrimi se mund të keni kontroll mbi rezultatet e jetës është një iluzion që e keni krijuar për veten tuaj. Ne nuk e dimë se çfarë do të sjellë e ardhmja dhe nuk mund të perceptojmë dhe kuptojmë pasojat e çdo veprimi dhe reagimi, prandaj duhet të duam pa u lidhur, të jetojmë pa pritje dhe të perceptojmë pa gjykim.

Mos harroni nga vini

Kur të dini fillimin, ju do të dini edhe fundin. Kur kuptojmë se vetëdija jonë është e përjetshme, ne kuptojmë se në fakt jemi energji. Energjia, një shpirt, një vetëdije që gjithnjë evoluon, mëson dhe rritet. Me çdo mishërim vijnë mësime dhe përvoja të reja. Ne vijmë nga energjia dhe tek energjia do të kthehemi.

Prano

Vendosni gjendjen tuaj në një gjendje pranimi, duke pranuar gjithçka që është e mirë dhe e keqe. Ju çlironi nevojën tuaj për kontroll, lironi frikën tuaj dhe lëshoni pritjet tuaja në mënyrë që të mund të jetoni në momentin e tanishëm. Pa pranim, asgjë nuk mund të lulëzojë. Kjo është lutje e vërtetë, duke mos kërkuar atë që dëshiron zemra juaj, por duke pranuar të gjitha bekimet e jetës dhe duke dhënë në këmbim mirënjohje për gjithçka. Një cikël dashurie që vazhdon të rritet.

Ju kurrë nuk jeni vetëm.

Thuhet se Albert Ajnshtajni besonte se ekzistonte vërtet një realitet alternativ ose një botë tjetër, përtej vizionit tonë, meqenëse sytë fizikë ishin të aftë të shikonin spektrin 3D në një sasi të kufizuar ngjyrash. Ajo që është përtej velit të fizikitetit tonë është energjia. Energji e jashtëzakonshme, të cilën ndonjëherë mund ta ndjeni, herë të tjera mund të kapni parregullsi të lehta, të tilla si rruzuj në kamera. Ne kurrë nuk jemi vërtet vetëm, por jemi gjithmonë të rrethuar nga e padukshmja.

Ngjarja paraprake

Dybala largohet në janar

Ngjarja e ardhëshme

Zvogëlohet epërsia e Bidenit në Arizona, thotë Trump

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian