11 mënyra që ndihmojnë të rinjtë në orientim dhe zhvillim të karrierës

Informimi mbi nivelin dhe performancën e nxënësve në shkollë;

Mxitja e kreativitetit;

Puna për qartësinë e studentëve në zgjedhjen e degëve dhe profileve;

Përdorimi i pyetësorëve vetëvlerësues;

Angazhimi në punë vullnetare për të mos i lënë nxënësit e studentët inaktivë;

Forcimi i lidhjeve me ish nxënësit që kanë hapur bizneset e tyre;

Hapja e profileve të reja;

Studimi i tregut; i. shtimi i bashkëpunimit me kompani të ndryshme;

Motivimi i stafit;

Mënyra më të zhvilluara të menaxhimit;

Fleksibiliteti për t’iu përshtatur ndryshimeve të shpeshta.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Veliaj takon ministren për Europën të Austrisë: Një mbështetëse e palëkundur për Shqipërinë dhe Ballkanin Perëndimor

Story i radhës

Memushaj dërgon mesfushorin e Shqipërisë te Fiorentina

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish