​Zgjidhni një foto dhe lexoni mesazhin e rëndësishëm

Zgjidhni foton që ju tërheq më shumë dhe më pas lexoni mesazhin. Ky test do t’ju ndihmojë të qetësoni zemrën tuaj dhe të ecni përpara me më shumë besim.

Figura 1 – Besimi

Ju jeni njeriu që Zoti ka zgjedhur për të ndryshuar botën. Mirësia e zemrës suaj dhe ndjeshmëria e bëjnë të qartë atë. Kohët e fundit keni hasur probleme në jetën tuaj private, jeni kritikuar, keni përjetuar shaka dhe sabotime të pakëndshme dhe e gjithë kjo ju ka bërë të dyshoni në besimin tuaj dhe qëllimet për të cilat po përpiqeni.

Mos u nënshtroheni këtyre ndikimeve. Njerëzit e dobët gjithmonë përpiqen të përfitojnë nga dëmi i njerëzve të tjerë. Kini besim në veten tuaj dhe dijeni se do të fitoni! Përhapni dritën tuaj nëpër botë.

Figura 2 – Dashuria

Ju jeni një person që kuptoni kuptimin e dashurisë dhe pëlqeni ta përhapni atë ndjenjë në të gjithë botën, duke e bërë jetën e të tjerëve shumë më të mira. Prania juaj është e mjaftueshme për të ndriçuar çdo rrugë dhe është një frymëzim shprese në zemrat e të tjerëve.

Sidoqoftë, shpesh ndiheni shumë i vetmuar dhe sikur vazhdimisht gaboni për diçka. Fajësoni veten dhe mos e konsideroni veten të denjë.

Kuptoni që jo të gjithë kanë lindur me mirëkuptim dhe dashuri në zemrën e tyre si ju, kështu që nuk ka gjasa që të dashuroheni ashtu siç dëshironi të dashuroheni. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që dashuria që merrni nuk është e vërtetë.

Kur të mësoni të pranoni dashurinë e vërtetë, pa marrë parasysh sa e papërsosur mund të jetë, jeta juaj do të përmirësohet ndjeshëm. Hapni zemrën tuaj dhe kënaquni në befasi!

Figura 3 – Fuqia

Forca juaj duket se është testuar kohët e fundit. Ju mendoni se problemet po përkeqësohen dhe në fakt ju duket se e gjithë bota është kundër jush. Ju duhet ta eliminoni këtë model të të menduarit, pasi nuk është realiteti juaj. Dhe mbani mend: “Çdo gjë që nuk na vret, na bën më të fortë!”

Ngjarja paraprake

Joe Biden kërkon ndihmë mjekësore, përdrodhi kyçin e këmbës duke luajtur me qenin e tij

Ngjarja e ardhëshme

Lajm i mirë për Atleticon para ndeshjes me Bayernin, ylli i skuadrës rikthehet në stërvitje

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian