​New Born ndryshon me të drejtat e fëmijëve

Iniciativa “Rrite me dashni”, në kuadër të fushatës për vetëdijesimin për kujdes ndaj fëmijëve, si dhe të drejtat që ata kanë, sot ka ndryshuar obeliskun New Born.

Derisa motoja kryesore e vendosur në këtë obelisk është “Dua të jem dhe zhvillohem në një botë ku unë kam të drejta”, është shkruar po ashtu se fëmijët kanë të drejt për kujdes shëndetësor, trajtim të drejt, ushqim, veshmbathje dhe shtëpi, mos diskriminim, mbrojtje nga abuzimi dhe dhuna.

Ngjarja paraprake

Soreca për negociatat: Koha nuk pret, duhet të shpejtoni

Ngjarja e ardhëshme

PayPal lançon një version të GoFundMe

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian