Се санираат оштетените булевари низ градот Скопје

Во текот на викендот теренските служби на Град Скопје и ЈП Улици и патишта  пристапија кон санација на крупните оштетувања на коловозите на неколку локации, односно Јужен булевар, булевар Осми септември и булевар Борис Трајковски (нас. Пинтија кон нас. Драчево).

Санирање на улиците и булеварите во Град Скопје е еден од приоритетите на ЈП Улици и Патишта, кои во континуитет ги следат потребите за итна санација на одредени булевари низ градот, но и отпочнуваат со нови решенија за подобрување на патната инфраструктура во градот Скопје.

skopjeinfo.mk

Story i mëparshëm

Ministria e Drejtësisë në Maqedoni tërhiqet: “Mendimi negativ” nuk do të jetë fyerje

Story i radhës

Министерство за правда: „Негативно мислење“ е грешна формулација во предлог Законот за граѓанска одговорност

Të fundit nga