ПОЗНАТИ СЕ ПРВИТЕ 30 ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“

Познати се најсреќните 30 добитниците на награди од првото коло на наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“ која станува попопуларна од ден во ден. Конечниот список е веќе објавен на единствената легална платформа за игри на среќа во земјава, 2win.mk.

По завршеното прво коло од наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“, веќе се познати и 30 добитници на наградите. Тие ќе се радуваат на скутер, електро тротинет, велосипед, рачен дигитален часовник, како и многу парични награди и во двете категории.

На единствената легална платформа за игри на среќа, 2win.mk, во тек е второто коло кое носи нови можности за награди. Списокот на награди и во второто коло го сочинуваат првите 30 најсреќни учесници со следниот распоред на нивоа на доделени награди, кои се исти за двете категории (видеолотарија и електронски игри, спортско обложување):

Место на ранг листа Број на награди по категорија по коло Вид на награда

1 1 МОТОР – СКУТЕР 50цц

2 1 ЕЛЕКТРО ТРОТИНЕТ

3 – 4 2 ВЕЛОСИПЕД

5 – 6 2 РАЧЕН ДИГИТАЛЕН ЧАСОВНИК

7 – 10 4 ПАРИЧНА НАГРАДА 12000 денари

11 – 20 10 ПАРИЧНА НАГРАДА 6000 денари

21 – 30 10 ПАРИЧНА НАГРАДА 3000 денари

Вкупно награди 30

Во текот на наградната игра ќе се доделат вкупно 240 награди во 3 кола за секоја категорија, како и главни награди, на крајот на наградната игра, за секоја категорија. Наградната игра се изведува преку единствената легална платформа за игри на среќа 2win.mk во двете категории: видеолотариски и електронски игри, и спортско обложување. Главната награда е 1 милион денари, која ќе биде доделена и во двете категории на крајот на наградната игра. Правилата за наградната игра се објавени на играчката платформа 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИГРАЈСОБИРАЈИОСВОИ

 

 

 

 

 

 

 

Story i mëparshëm

Ende po prisni Godonë?”, Rama publikon foton me kryeministrin e RMV nga Brukseli

Story i radhës

Kjo është pozita e Shqipërisë në renditjen e re te FIFA-së

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish