Кеш-Аут исплата, бонус и Кеш-Бек добивки на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава, 2win.mk

Одлични вести за сите кои се обложуваат. Видеолотарија Касинос Австрија со КЕШ-АУТ исплата ја надополнува богатата промотивна понуда на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, покрај веќе препознатливите БОНУС и КЕШ-БЕК добивки.

Видеолотарија Касинос Австрија ја збогати понудата на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, со опцијата за КЕШ-АУТ исплата. Станува збор за исплата на тикет во кој се погодени дел од натпреварите на тикетот, а за останатите натпревари, во моментот на кеш-аут се пресметува еквивалентен коефициент, со кој се врши пресметка на добивка.

Покрај ова опција, можете да типувате, да погодувате и потоа на добивката да добиете гратис, дополнителна сума. Или, пак, да типувате, да промашите и повторно да останете добитни. 2win.mk ги претвора желбите во реалност и затоа ја претставува најновата, промотивна кампања за БОНУС и КЕШ-БЕК добивки. Со оваа промотивна акција  на 2win.mk  вие добивате можност вашите добивки да станат повеќекратно поголеми. Добитните тикети може да станат и до 555% повредни од оригиналните добивки, благодарение на најновиот  БОНУС НА ДОБИВКА.

Наша цел преку БОНУС НА ДОБИВКА на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава, е да го вреднуваме успехот на оние кои знаат да погодуваат и нивните добивки да се зголемуваат, колку повеќе типуваат. Што повеќе одиграни типови – толку поголем БОНУС.

Акумулирањето на бонус почнува да важи од најмалку шест типувани натпревари, со 3% од оригиналната добивка и се зголемува на 25% ако погодите 10 натпревари, 50% со 15 точно типувани натпревари и доаѓа до целосно удвојување ако сте одиграле добитен тикет со 21 натпревар. За оние најамбициозните нема граници, затоа што нашиот БОНУС НА ДОБИВКА оди до неверојатни 555% од оригиналната добивка, за погодени 40 натпревари.

Бонусот важи само за добитни несистемски тикети (со една комбинација). Системски тикети што имаат услови, двознаци или тризнаци не се земаат предвид. При тоа, се бројат само типуваните натпревари со коефициент еднаков или поголем од 1,30.

Ако промашите еден натпревар додека бркате што поголем БОНУС, без грижа, бидејќи  Видеолотарија Касинос Австрија на 2win.мк воведе КЕШ-БЕК добивка на тикети од спортско обложување за недобитните тикети, доколку се исполнети условите за добивање на бонус добивката.

За повеќе детали за новата кампања посетете го сајтот на 2win.mk. Забавувајте се и играјте одговорно.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно  #2win.mk #БонусНаДобивка

Story i mëparshëm

Identifikohet nëna ukrainase e vrarë me dy fëmijët në rrugë, ky është rrëfimi i bashkëshortit: Më falni që nuk ju mbulova

Story i radhës

Android për tabletët vjen në fund të vitit

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish