Видеолотарија исплати фантастични 54 милиони денари на среќните играчи за добивки во април

Април заврши, но на добивките од Видеолотарија Касинос Австрија им нема крај. Можеме само да го заокружиме четвртиот месец од годината со рекордни три СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТИ, единаесет МИЛИОНЕР ЏЕКПОТИ и вкупна доделена сума од 54 милиони денари!

Секој месец е милионски за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија, но април го издвојуваме како посебен затоа што имавме дури три СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТИ. Супер тројката во април,  почна со добитничка, уште во првата недела во Охрид, која освои 11.108.609,00 денари , продолжи со СУПЕР МИЛИОНЕРОТ во Трубарево вреден 9.787.069,00 денари и заврши со уште еден СУПЕР МИЛИОНЕР во Велес,кој достигна вредност од 8.464.483,00 денари. Кога ќе се соберат сите три добивки, доаѓаме до сума од 29.360.161,00 денар доделени само за најомилениот џекпот во државата.

Покрај него, имавме 11 добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, кои заедно поделија 16.672.461,00 денар. Ова сума беше збогатена и со  најмалиот член на милионерското семејство МИНИ ЏЕКПОТ со кој се израдуваа 1.783 добитници и поделија сума од 8.005.990 денари.

Трите категории на џекпот добивките на видеолотариските терминали во април не водат до збир од фрапантни 54.038.612,00 денари за сите среќни играчи на Видеолотарија Касинос Австрија.

Април е зад нас, но почна мај и веќе ги донесе првите среќлии. Играјте за забава и играјте одговорно.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Story i mëparshëm

“Gratë në Kulturë” Tryezë muzikologjike dhe koncert

Story i radhës

Takimi Kurti – Vuçiç në Berlin, dalin detajet e para

Të fundit nga