Intervista

Hyrje | Intervista

Do ta ç‘rrënjos korrupsionin në shëndetësi

Lufta kundër krimit dhe korrupsionit në shëndetësi është e patjetërsueshme në të gjitha segmentet e shoqërisë, përfshirë edhe shëndetësinë, sepse këto dukuri janë ‘krimba’ që
më shumë

Regjistrimi të kushtëzohet me dhënien e nënshtetësive

“Në regjistrimin e paralajmëruar për vitin e ardhshëm, pala maqedonase është shumë e përgatitur për këtë çështje. Këtë e argumentoi me të dhënat që disponojmë ...
më shumë

Haraçinën e larguam nga kronika e zezë

Nëse një komunë i ka merituar të gjitha meritat dhe lëvdatat e luftës së 2001-shit, ajo ka qenë komuna e Haraçinës, mirëpo deri tani asgjë ...
më shumë

Punojmë në implementimin e MO-së

“MO është proces dhe nuk mund të caktojmë afate për implementimin e saj. Sekretariati punon në implementimin e këtij dokumenti dhe për këtë qëllim ka ...
më shumë

Aktori duhet ta mbajë gjallë publikun

Aktori, të cilit ia pëlqej punën dhe etikën aktoreske është Pachino. Mendoj se është i vetmi aktor, i cili arrin që të bëjë thyerje dhe ...
më shumë

Përfaqësimi i shqiptarëve në Ekologji është 30 për qind

”Kapacitet në nivel lokal dhe nacional vazhdimisht përforcohen për të cilën është ndarë edhe ndihmë e përcaktuar prej instrumentit IPA-fondet, në kuadër të komponentës së ...
më shumë

Prioritet i kemi studimet cilësore

“Ajo që FON-i dallon qëndron pikërisht në atë që ka një numër shumë të vogël të vizing-profesorëve, përkatësisht shumë pak njerëz marrim nga jashtë. Ka ...
më shumë

Vendimi i BFI-së është arbitrar

“Unë i kam lutur që në mënyra tjera të balancojmë këtë çështje por ata në mënyrë arbitrare, të nesërmen prej takimit tonë, kanë ardhur tek ...
më shumë

Me regge ndihem më i fuqishëm

Intervistoi: Zamir MEHMETI Petrit Saraçini është lider i grupit Lilli Versus Amon Mra, një bend ky i cili ka sjellë një frymë ndryshe në skenën regge ...
më shumë

Servisi shtetëror nuk guxon të kushtojë mbi 1, 2 miliardë euro

“Ekonomia nuk ka fuqi të mbulojë buxhetin prej 2,5 miliard eurosh, prandaj doemos duhet që me urgjencë të fillojë reforma e buxhetit”, thotë Ramkovski Maqedonia para ...
më shumë

Durimi i BDI-së ka fund

“Një kohë të gjatë BDI është duke paralajmëruar se durimit mund t’i vijë fundi, nisur nga provokimet në marrëdhëniet ndëretnike, por dhe paralajmërimet për ngecje ...
më shumë

Çështja emrit-pengesë për zhvillimin ekonomik

“Sa më shpejt të zgjidhet çështja e emrit, gjë që do të hapë perspektivat e integrimit të strukturat euroatlantike, procesi i zhvillimit ekonomik dhe investimeve ...
më shumë

Kemi projektin për Sheshin “Skënderbeu”

“Maqedonia nuk ka alternativë tjetër përveç implementimit të Marrëveshjes së Ohrit dhe integrimeve euroatlantike. Këto janë përcaktimet kryesore të BDI-së”, deklaroi numri dy i BDI-së, ...
më shumë
total: 13 | Treguar: 1 - 13
Newsletter
Do you like our new web look & feel?